Συνέχισε το νικηφόρο του σερί ο Νικαγόρας, 6-1 τον Ξάνθο Πατμου
Αθλητισμός
17/02/2022

Ο Νικαγόρας ήταν ο μεγάλος κερδισμένος στην εξ αναβολής αναμέτρηση της 8ης αγωνιστικής αφού επικράτησε με 6-1 του Ξάνθου Πάτμου και έφτασε τους 15 βαθμούς στην Β' κατηγορία του Ομίλου νήσων.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα στο 13ο λεπτό με τον Σαλονικίδη να παίρνει την κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μάκη Ζερβού με τον Ξάνθο να ισοφαρίζει στο 23' όταν ο Χατζησταμούλος εκτέλεσε γρήγορα το πλάγιο και ο Γαμπιεράκης έφερε το ματς στα ίσια.

Δύο λεπτά αργότερα ο Μάκης Ζερβός κέρδισε πέναλτι με το Νικόλα Ζερβό να δίνει προβάδισμα στην ομάδα του για να κάνει το 3-1 στο 43' ο Μάκης Ζερβός όταν μετά από βαθιά μπαλιά πρόλαβε την έξοδο του Γρύλλη και με κεφαλιά ανέβασε τον δείκτη του σκορ.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου πέτυχαν και τέταρτο γκολ με τον Μάκη Ζερβό να βρίσκεται απέναντι απ' τον Γρύλλη να τον περνά και να κάνει το 4-1 ενώ στο 81' σε αντεπίθεση ο Γιάννης Μπίλλης με ωραία προσποίηση και πλασέ έκανε το 5-1 για να γράψει το τελικό 6-1 ο νεαρός Χαράλαμπος Ανθούλης.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Νίκος Δημαράκης με βοηθούς τους Φραγκιαδάκη και Πατσιαούρα.

Οι συνθέσεις

Νικαγόρας: Ανθούλης, Κορκής, Αντωνούρης (69' Ανθούλης Χ.), Μπιλλης, Σαλονικίδης, Σκευοφύλαξ (46' λ.τ. Πέρος Β.)(61' λ.τ Κοκκαλάκης Γ.), Στρατής, Ζερβός Μ., Φραζέσκος, Ζερβός Ν.(77' Δημητρακιού), Κοκκαλάκης Μ.

Ξάνθος Πάτμου: Γρύλλης, Πέντες (55' Κωνσταντάς), Τσάπαλης, Πανούσης (46' λ.τ. Σιδηρόπουλος), Μιχελλής, Κορωναίος, Χατζησταμούλος, Ταμπούτσκιν, Μπουτσάι (69' Στράτας) Γαμπιεράκης, Κάβουρας (69' Νάκης)

giafkasports.gr