Η Αναγέννηση Ασφενδιού, συνεχίζει να οδηγεί τη βαθμολογική κούρσα της Α΄ κατηγορίας νήσων
Αθλητισμός
11/12/2021

Η Αναγέννηση Ασφενδιού διαγράφει μία πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Ά κατηγορίας νήσων και συνεχίζει να οδηγεί τη βαθμολογική  κούρσα! Ο πρόεδρος της ομάδας κ.Παρασκευαδάκης καλεί το φίλαθλο κοινό να  στηρίξει την ομάδα στον αγώνα με τον Ηρακλή Μαριτσών. 

 Την Κυριακή (12/12) στις 21:00 στο γήπεδο Ζηπαρίου η Αναγέννηση Ασφενδιού υποδέχεται τον Ηρακλή Μαριτσών σε ένα ντέρμπι κορυφής όπως έχουν έρθει τα πράγματα μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα με τους “πράσινους” να είναι στο +3 απ’ την ομάδα των Μαριτσών.

Μάλιστα η Αναγέννηση με ανακοίνωση της καλεί τον φίλαθλο κόσμο στην αναμέτρηση.

Αναλυτικά:

“Η διοίκηση της Αναγέννησης Ασφενδιού, οι ποδοσφαιριστές, οι προπονητές και όλα τα μέλη του συλλόγου καλούν τον φίλαθλο κόσμο να δώσει δυναμικό παρών την Κυριακή στις 21:00 στο γήπεδο Ζηπαρίου όπου η ομάδα μας αντιμετωπίζει στο ντέρμπι κορυφής του 1ου Ομίλου τον Ηρακλή Μαριτσών. Με την δύναμη του κόσμου μας θέλουμε να πανηγυρίσουμε ακόμη μια νίκη και να συνεχίσουμε την εξαιρετική μέχρι τώρα πορεία μας”.

Ο κ.Παρασκευαδάκης σημείωσε  πως η ομάδα αναμένει την τοποθέτηση του χλοοτάπητα τον Φεβρουάριο και ευχαρίστησε τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΒΣ Παναγιώτη Χατζηχριστοφή για την πρωτοβουλία.

Ρεπορτάζ