Eποικοδομητική η συνάντηση των εκπροσώπων Εθελοντικών ομάδων της Κω με την Έπαρχο Κω - Νισύρου Ν. Σβύνου
Πολιτική
01/05/2024

Στο  πλαίσιο της προετοιμασίας για την αντιμετώπιση της Αντιπυρικής Περιόδου του 2024 και της επικαιροποίησης των Σχεδίων Έκτακτης Ανάγκης, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη-συνάντηση της Επάρχου Κω Νισύρου, Ντίνας Σβύνου και των Εθελοντικών Ομάδων που δραστηριοποιούνται στα διοικητικά όρια του Δήμου Κω.

Κατά τη συνάντηση, η Έπαρχος κ. Σβύνου, άκουσε με προσοχή τις επισημάνσεις του Διοικητή της ΠΥ. Κω, όπως και όλων των εκπροσώπων των Εθελοντικών Ομάδων από την πολυετή εμπειρία τους στη συμμετοχή μέτρων Πυρασφάλειας στην περιοχή και ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν κατά την άσκηση των δραστηριοτήτων τους.

Η καλύτερη επικοινωνία μεταξύ των Εθελοντικών Ομάδων της Πυροσβεστικής και της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κω, αλλά και η οργάνωση δράσεων ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης της σημασίας της εκπαίδευσης, όπως και η οργάνωση της προστασίας των δασών και των οικισμών, ήταν ζητήματα που απασχόλησαν  τη συνάντηση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην συνάντηση το παρόν έδωσαν επίσης η Πρόεδρος των Ξενοδόχων Μ. Τριανταφυλλοπούλου αλλά και ο κυβερνητικός βουλευτής Βασίλης Υψηλάντης.

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ