Χειροτεχνίες και δραστηριότητες πριν τις διακοπές του Πάσχα, στον παιδικό σταθμό Ζηπαρίου
Κοινωνικά
26/04/2024

Μύρισε Πάσχα....

Η Άνοιξη έχει μπει για τα καλά και καθώς το Πάσχα πλησιάζει, η ατμόσφαιρα είναι γιορτινή στους παιδικούς σταθμούς!

Σε ανάλογη ατμόσφαιρα ο δημοτικός παιδικός σταθμός Ζηπαρίου, που πραγματοποίησε μια ιδιαίτερη γιορτούλα, λίγες ημέρες πριν το κλείσιμο των δημοτικών παιδικών σταθμών για το Πάσχα.

Ο παιδικός σταθμός φόρεσε τα Πασχαλινά του με τις δημιουργίες των δασκάλων και των παιδιών που διακόσμησαν τις εγκαταστάσεις του παιδικού σταθμού. 

Τα παιδιά κατασκεύασαν, πρωτότυπες πασχαλινές κατασκευές, έβαψαν αβγά, ζύμωσαν Λαζαράκια,  χόρεψαν, φύτεψαν τα δικά τους λουλούδια και εξασκήθηκαν σε διάφορες καλλιτεχνικές τεχνικές με τη βοήθεια των δασκάλων και  των γονέων τους!

Την γιορτή τίμησε με την παρουσία της,  η αντιδήμαρχος παιδείας Κατερίνα Χατζηθωμά, η οποία ευχήθηκε για τις Άγιες ημέρες σε όλο το προσωπικό , στα παιδιά και στους γονείς.

Αξίζει να σημειωθεί πως για την όμορφη αυτή γιορτούλα με τα πάμπολλα δώρα που προσφέρθηκαν στα παιδιά, βοήθησε ο σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, όπως επισήμανε η διευθύντρια  κ.Ελένη Διακοπαναγιώτη, ενώ τα λουλούδια προσέφερε η «Γεωργοτεχνική» των Α.Πικιώνη και Β.Χατζηγιακουμή.

         

 

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ