Δ.Γιαννούλη: Θερμά συγχαρητήρια για τις μεγάλες επιτυχίες των αθλητών και των αθλητριών του Κωακού ομίλου ποδηλασίας
Αθλητισμός
06/05/2024

Θερμά συγχαρητήρια  για τις μεγάλες επιτυχίες των αθλητών και των αθλητριών του Κωακού ομίλου ποδηλασίας  που έλαβαν μέρος στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα  Πίστας, έχοντας ένα απολογισμό 17 μεταλλίων με 8 χρυσά, 4 ασημένια και 5 χάλκινα. Αναδεικνύοντας 4 νέους πρωταθλητές Ελλάδος κάποιους σε 2η και 3η  θέση.   

 

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους Πρωταθλητές και τις Πρωταθλήτριες  μας, διότι με την αγωνιστικότητά τους και τις διακρίσεις τους, δίνουν το παράδειγμα και το κίνητρο στους νεώτερους Αθλητές , να βάλουν αθλητικούς στόχους και να τους πραγματοποιήσουν με υπομονή και συνέπεια στις προπονήσεις.

 

Εύχομαι καλή επιτυχία στους επόμενους αγώνες σας και σε κάθε μελλοντική  σας συμμετοχή και σας προτρέπω  να συνεχίσετε   ν’ αναπτύσσετε την αθλητική ακεραιότητα και τους κανόνες του ευ αγωνίζεσθαι, με συνετή προπόνηση και προσήλωση στον στόχο σας.

 

Συγχαίρω επίσης, τον προπονητή κύριο ΣπύροΤαντή, τη διοίκηση του Κωακού ομίλου ποδηλασίας ,και τους γονείς  που  στηρίζουν την προσπάθεια των αθλητών και των αθλητριών με κάθε τρόπο και τους εμφυσούν τις αξίες του αθλητισμού.

 

Με ιδιαίτερη τιμή και χαρά, 

 

Η Εντεταλμένη Σύμβουλος Αθλητισμού 

και Νεολαίας Δήμου Κω 

 

Διονυσία Γιαννούλη